«AUF kan no bedre forstå Jødar i Israel som har opplevd terror»

Sidan AUF vart utsatt for ein grusom terrorhandling, bør organisasjonen vise større forståing for Jødar som har blitt utsatt for terror i Israel. 

AuF må vise større forståing for Isral si sak.

AUF må vise større forståing for Israel si sak, sier Espen Ottosen..

Dette seier Espen Ottosen, som er informasjonsleiar i Norsk Luthersk Misjonssamband.

» Ein usmakeleg samanlikning», seier AUF-leiar Eskild Pedersen.

Kjelde NRK.

Det var flott å vakne opp til NRK sine nyhende i dag tidleg.

All œre til Espen Ottosen, som no står opp for staten Israel og det Jødiske folk.

I dag skal eg sende ein blome til Espen Ottosen.

I dag bør kristne Israels-vener sende ein blome til Ottosen.

Det er heilt uforståeleg at Eskild Pedersen kallar denne samanlikninga for «usmakeleg»

Er eit terroroffer i AUF meir verd enn eit Jødisk terror-offer?

Er det greit med Islamsk terror mot Jødar, og at den Norske staten støttar terroristar som drep Jødar?

 Evangeliet etter Matteus
Kapittel 5:43-45

Dere har hørt det er sagt: ‘ Du skal elske din neste og hate din fiende.’  Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, *velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere,• og be for dem som *mishandler dere og• forfølger dere. Slik kan dere være barn av deres Far i himmelen.

Dei som drep andre menneske for «gud» er terroristar. Anten dei er Muslimar eller om dei vart født i Norge, og heiter Anders Behring Breivik.

Skriven av Ivar Fjeld

Advertisements

Stikkord:, , , ,

Kategoriar: Uncategorized

6 kommentarar den “«AUF kan no bedre forstå Jødar i Israel som har opplevd terror»”

 1. Kjell Olesson
  mars 5, 2012 kl. 1:36 pm #

  Fra AUF kan ikkje Jødar /Israel vente sympati, den gjengen er gjennomsyra av jødehat. Den norske regjering er på samme nivå

 2. november 19, 2012 kl. 10:51 pm #

  AUF er på ingen måte gjennomsyret av jødehat. Hvordan kan du finne på å si noe sånt? Usaklig og hatefullt skrevet av deg, Kjell Olesson. Det må gå an å tåle at folk kritiserer staten Israels politikk, uten at du og andre skal ty til hatefulle angrep og utsagn om jødehat og lignende.

 3. ivarfjeld
  november 20, 2012 kl. 2:52 am #

  Hei Hildur.

  Shalom.

  Du må setje deg inn i kva AUF har stått for tilbake til 1971. Oslo AUF, ved leiar Bjørn Tore Godal, vedtok at den Jødiske staten Israel måtte oppløysast, og erstattast av ein stat der Jødar, Muslimar og Kristne styrte samen. Godal vart seinare både utanriksminister og forsvarsminister i Norge.

  På Utøya 21.Juli 2011 stod det ein bannar som krov: «Boykott Israel». Av alle nasjonane i verda hadde AUF funne Israel verdig som ein politisk fiende. Det var ingen bannar som krov boykott av Iran, Somalia, Nord-Korea alle Saudi Arabia, osv.

  Å kreve at Jødestaten skal oppløysast, er det samen som å krevje eit nytt Holocaust. Jødane har berre ein stat, og den er på stortleik med Hedmark fylke. Dersom Jødane påny vert i mindretal i sitt eige land, så kan du vere trygg på at Islamistane vil drepe alle Jødane i løpet av kort tid. Berre denne veka har Hamas og Islamisk Jihad skote meir enn 1100 rakettar inn over Israel.

  Korleis ville Norge reagert om nokon hadde skutt 1100 rakattar inn over Oslo?

 4. Bjørn
  november 25, 2012 kl. 11:00 am #

  Hei Ivar.
  Klikka meg inn på denne bloggen din for første gang i dag. Her er det mykje å ta av, men mest av alt skremmer ditt syn på dine medmennesker meg. Du sender verbale rakettar påklistra bibelsitater mot alt og alle som er i nærheten og ha ei at anna syn på religion enn det du har. Og blir Israel nemd så er det ei verbal atombombe på veg.

  Det skremmer meg at nokon som hevdar dei er kristene har eit så snevert syn på verda og sin neste. No har eg ingen tilknytting til AUF, eg forholder meg og nøytral når det kjem til midtausten. Men at du har funnet eit bilde frå AUF-leiren på Utøya der to personer står ved ein bannar betyr ikkje at heile AUF er for oppløysing av Israel. Det er skremmande at nokon kan bruke så mykje tid av livet sitt på å leite etter ting som potensielt kan være jødehat. Men for all del hvis det gjør deg lykkelig, så kos deg med det.

  «Hvorfor ser du flisen i din brors øye, men bjelken i ditt eget øye legger du ikke merke til?»
  Matteus 7,3

 5. ivarfjeld
  november 25, 2012 kl. 2:34 pm #

  Hei Bjørn.

  Shalom.

  Du skriv:

  Men at du har funnet eit bilde frå AUF-leiren på Utøya der to personer står ved ein bannar betyr ikkje at heile AUF er for oppløysing av Israel.

  Min kommentar:

  Den eine av desse to personane er den tidlegare Norske utanriksminister Jonas Gahr Støre. Han er ingen kven som helst. Han vart tatt i løgn på TV, der han nekta å ha ført samtaler med den Islamske terror-organisasjonen Hamas. Det er kanskje greit å ha ein løgnar som Utanriksminister. I alle høve ser det ut som om mange i Norge ikkje bryr seg.

  Eg har ingen vanskar med å bli kalla «sneversynt». Det er ikkje lett for nordmenn å akseptere at Norge er eit av dei mest anti-Jødiske landa i verda. Norge sendte halparten av Jødane som budde i landet til gasskamrene i Auswich i November 1942. I dag støttar Norske styresmakter Islamske terroristar som drep jødar for «allah».

  Dersom Norge ikkje vender om, så plasserer vi landet vårt under den komande domen. Jesus elskar alle menneske høgt nok til at dei kan velge han bort. Himmel og Helvete er ein relalitet. Den komande domen vil bli rettvis.

 6. mai 24, 2014 kl. 10:02 pm #

  Ivar det er bra med økumenisk samarbeid over menighets grensene,men grenser er skapt av mennesker,du angriper i tur og orden forskjellige kirkesamfunn-kristne tv stasjoner som visjon norge kanal 10 og God channel det er bra med økumenisk samarbeid ,men grenser er skapt av mennesker,du du angriper i ett annett innlegg sjefredaktøren i norge i dag, og samarbeider med indremisjon og andre kirke samfunn som er villig til å lytte til deg og stakkars de som ikke er enige med deg, Jeg har tro på at det beste er at vi kristne går i takt og alle har blikket festet på Kristus i alt vi gjør. Vil oppfordre deg til å lese Jakobs brev:3-1til 12

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: