Predikant Mark Stibbe må gå etter «upassende forhold»

Farsrolle-forkjemperen Mark Stibbe (52) har forlatt kona Alie og fire barn til fordel for en annen kvinne.

Mange menn vert lokka av ei trolldomsånd til sexuell umoral. Den siste er Mark Stibbe som er ein del av Oase-rørsla.

– Jeg er sjokkert og utrolig skuffet, sier Asbjørn Simonnes, leder i Oase-bevegelsen og en av de norske kristenlederne som har hatt samarbeid med Mark Stibbe.

Fram til i september var Mark Stibbe leder for organisasjonen «The Fathers house trust». Han grunnla selv denne i 2008. Han er også kjent for flere bøker der han snakker om hvor viktig fars rolle er i en familie. Hans siste bok er utgitt av Prokla Media i år, og har tittelen «Far, hvor er du?».

Mark Stibbe

Oase-taler.

– Vi har regnet Mark Stibbe som en bunnsolid bibelforkynner. Han har hatt stor tillit både her i Norge men også i andre land, sier Simonnes, som understreker at han ikke kjenner detaljer omkring de ekteskapsproblemene.

Mark Stibbe har, i Ifølge Dagen, som siterer en uttalelse fra ledergruppen i «The Fathers trust house», trukket seg fra lederstillingen.

Kjelde: Vårt Land.

Min kommentar:

Eg har tidlegare fått masse peppar for at eg har kalla «Catch the fire» rørsla for «Catch the demon» rørsla.

Det angrar eg ikkje på.

Bak denne rørsla står det ei åndsmakt som ikkje er Den Hellige ånd.  Den får menneske til å bli opptatt av teikn og mirakel, og den sekuelle umoral ligg like rundt hjørne.

Jesus Messias åtvarer mot ånda til Jesebel, som leier menneske ut i sexuell synd.  Dei omfamnar også pengar som eit avgudsoffer.

 Johannes’ åpenbaring
Kapittel 2:20

Men dette har jeg imot deg: Du tåler denne kvinnen Jesabel, hun som kaller seg profet, men som med det hun lærer, lokker mine tjenere til å drive hor og spise avgudsoffer.

Todd Bentley var salva med denne ånda av menn som Howard Rodney Brown.

No er Mark Stibbe den neste.

 Evangeliet etter Matteus
Kapittel 12:38-39

Noen skriftlærde og fariseere tok da til orde og sa: «Mester, vi vil gjerne se deg gjøre et tegn.»  Men han svarte dem: «En ond og utro slekt krever tegn, men den skal ikke få noe annet tegn enn Jona-tegnet.

At det skjer teikn og under treng slett ikkje bety at det er Bibelen sin Gud som står bak.

 Johannes’ åpenbaring
Kapittel 16:14

Dette er demoniske ånder som gjør underfulle tegn, og de drar ut til kongene i hele verden for å samle dem til krigen på Guds, Den allmektiges store dag.

Kristne som har blitt salva på desse konferansane treng å bli utfridd. Dei må vende om, og be om nåde. Mange må starte på nytt, og be Jesus om å gje dei Den Hellige ånd.

Skriven av Ivar Fjeld

Advertisements

Stikkord:, , , , ,

Kategoriar: Uncategorized

2 kommentarar den “Predikant Mark Stibbe må gå etter «upassende forhold»”

  1. Lis Jensen
    november 6, 2012 kl. 4:52 pm #

    I Danmak er Oase-bevægelsen helt på afveje. Man underviser til eksempel i New Age teknikker, f.eks til bestemmelse af personlighedstyper – Eneagrammet. Visse medarbejdere i Ordet og Israel DK. ser heller intet problem i at bruge Eneagrammet.

  2. Victoria
    april 23, 2014 kl. 6:20 pm #

    Rodney Howard-Browne kan vel ikkje vere «salva» med denne ånda av seksuell umoral? Han er ikkje ein av dei som har havna i seksuell synd, men er lykkeleg gift med Adonica – gjennom fleire tiår. Så det er rein og skjær baksnakk. Viktig å tenke at vi som kristne brødre og søstre har ei oppgåve også; å be for ALLE mennesker! Eg seier ikkje at vi skal godta synd i menighetene, men eg synst det blir feil om ein brukar bloggane sine til å fronte sine negative syn på diverse predikantar istadenfor å be for dei. Mark Stibbe treng heilt klart forbøn! Be om gjenopprettelse i familien og omvendelse frå synd! Dessutan, sjølv om ein predikant har falt i synd, er ikkje det dermed sagt at alt han har sagt er feil. Mark har veldig god undervisning om Guds farshjerte som har leda mange til indre helbredelse – deriblant eg. Kong David falt også i seksuell synd (mord til og med!), men han er likevel forfattaren til mykje som er inspirert av Den Heilage Ande.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: